Pokličite nas:

03 5709 299
031 502 089
Sestavine:
  • 40 dag širokih rezancev
  • 30 dag mlade špinače
  • 15 dag dimljene postrvi1 dl smetane
  • suho belo vino
  • olivno olje
  • 1 strok česna
  • sol, poper

Na malo olivnega olja popražite drobno nasekljan česen.

Dodajte očiščeno in narezano špinačo in jo v nekaj minutah podušite, da se lepo zmehča, posolite in poprajte.

V kozici segrejte žlico olivnega olja in na njem hitro popražite na kocke narezano dimljeno postrv. Prilijte nekaj žlic vina, podušite, da vino izpari in prilijte smetano.

Solite in na šibkem ognju kratko pokuhajte.

Medtem v posebni posodi v osoljenem kropu skuhajte široke rezance.

Odcejene rezance zmešajte z omakama dimljene postrvi in špinačo ter takoj postrezite. Namesto širokih rezancev lahko uporabite tudi testenine, špinačne torteline ali raviole.

Potrebujete še več informacij? Pošljite povpraševanje.

Standard HACCP

Celoten proizvodni proces na ribogojnici Špegelj temelji na načelih in principih sistema HACCP.
Več o standardu v ribogojnici Špegelj si preberite tukaj ...

Splošno

O podjetju
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontakt z nami

Stanislava Špegelj s.p.
Male Braslovče 2a
3314 Braslovče
03 5709 299
031 502 089
041 983 335
ribogojnica@ribogojnica-spegelj.si