Pokličite nas:

03 5709 299
031 502 089

Sestavine

  • 100 ml olivnega olja
  • 50 ml limoninega soka
  • 1 žlička rdečega kisa
  • 1 strok česna
  • sol
  • poper
  • drobno narezan peteršilj
  • drobno narezana meta
  • drobno narezana čebula
  • 1 žlica kaper
  • 500 g krompirja
  • 250 g dimljene postrvi brez kože in kosti
  • žlica majoneze

Olivno olje, limonin sok, kis, česen in poper dobro zmešamo. Dodamo drobno narezano meto, peteršilj in čebulo ter kapre.

Krompir skuhamo v osoljeni vodi, olupimo in narežemo na kolobarje.

Še toplemu krompirju dodamo pripravljen zgornji preliv in zmešamo.

Dodamo koščke dimljene postrvi in prelijemo z majonezo in limono.

Potrebujete še več informacij? Pošljite povpraševanje.

Standard HACCP

Celoten proizvodni proces na ribogojnici Špegelj temelji na načelih in principih sistema HACCP.
Več o standardu v ribogojnici Špegelj si preberite tukaj ...

Splošno

O podjetju
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontakt z nami

Stanislava Špegelj s.p.
Male Braslovče 2a
3314 Braslovče
03 5709 299
031 502 089
041 983 335
ribogojnica@ribogojnica-spegelj.si